Home KRYESORE Jeni kuriozë të dini se sa persona në botë mbajnë emrin dhe...

Jeni kuriozë të dini se sa persona në botë mbajnë emrin dhe mbiemrin tuaj? Kjo është harta që ja u tregon

A jeni bërë ndonjëherë kuriozë  të pyesni se sa njerëz në botë mbajnë emrin tuaj apo mbiemrin?

Një çështjeje të tillë shkencëtarët e universitetit të Londrës i kanë dhënë një përgjigje që në vitin 2016, duke krijuar një hartë që zbulon gjithçka për mbiemrin tuaj në nivel vendi.

Duke qenë se kjo hartë kishte disa “të meta” u krijua web faqja e  Forebears.io  në të cilën mund të kërkoni emrin dhe mbiemrin tuaj dhe të shikoni se sa i popullarizuar është në botë.

Klikoni këtu për të parë se sa i populluar është emri dhe mbiemri juaj në botë

360grade.al

Share: