Home QASJE QE BEN LAJM Ndërron jetë profesor Sami Vargu!

Ndërron jetë profesor Sami Vargu!

Sot doktori i njohur Petrit Vargu njoftoi me hidhërim të thellë vdekjen e të atit profesor Sami Vargu, në rrjetin social të Facebook-ut!

“Dhe ti sot u largove prej nesh per t’iu bashkuar ne qiell mamit… Babi im, shoku im, profesori im si do te bej tani pa ty!” – shkruan doktor Petrit Vargu!

Profesor Sami Vargu lindi në Diber më 15 Shkurt 1958. Sami Vargu ka punuar ne Diber si sekretar i dyte i rrethit 1953 deri ne vitin 1961. Me pas pati te njejten detyre ne rrethin e Durresit.

Nga viti 1969 deri ne vitin 1990 punoi si profesor filozofie ne Fakultetin e Inxhinierisë dhe Mjekësisë, gjithashtu nga viti 1970 deri ne 1983 paralelisht punonte si drejtor i Futbollklub Shkëndija. Te gjithe futbollistet qe kane luajtu me Shkëndijën kujtojne me mall dhe dashuri “Komisarin” e tyre te cilet shkonin e takonin deri ne ditet e fundit te jetes.

Ndersa studentet nuk do ta harrojne kurre profesorin e gatshem per ti ndihmuar me leksionet e tij dhe kujdesin e veçantë ndaj tyre!

Familjes Vargu i përçojmë ngushëllimet më të sinqerta!

Share: