Home QASJE QE BEN LAJM Neviana Millo në të ardhmen politikane!

Neviana Millo në të ardhmen politikane!

Nga Neviana Millo” thote se qe kur dëgjoi nga Edi Rama te thoshte: ‘Unë nuk dua që ti të bëhesh si Partia Socialiste, dua që Partia Socialiste të bëhet si ti’ e vura vetes qellim te merrem me poltike dhe te behem sa me pare socialiste e te ndihem e vleresuar si qytetare, si nene si grua.

Millo shton se e pranova kete ftese te kryetarit te Partise Socialiste dhe kam votuar kete parti politike sepse e dua qytetin tim Elbasanin, dhe Shqiperine, por edhe Tiranen.

Elbasani është unik, sepse ka pasurinë, ka mençurinë dhe është një qytet që ka plot histori e dashuri te paster njerezore, por po ashtu edhe Tirana qe eshte qyteti i elbasanasve, shkoraneve, tropojaneve, Sarandjoteve dhe te gjithe lokaliteteve dhe per ti sherbyer kesaj pasurie te pacmueshme vendosa te behem shume shpejt anetare e partise socialiste dhe te behem politikane..

Une sot thote Millo besoj se ka ardur koha te punoj se sociliste elbasanase, tiranase dhe si qytetare e pergjegjshme e t’i besojmë të ardhmen tonë dhe t’i japim një shans vetes, Partisë Socialiste dhe Edi Ramës dhe tashme e mbarapa une e jem pjese e politikes socialiste.

Neviana Millo është drejtoreshë e Qendrës së Integrimit Social në Elbasan

Share: