Home Gjeo-Ekonomia Lindje-Perëndim/ Rendi i ri botëror, si po përgatisin heshturazi elitat “Rivendosjen e...

Lindje-Perëndim/ Rendi i ri botëror, si po përgatisin heshturazi elitat “Rivendosjen e Madhe”!

E kanë quajtur : “Rivendosja e Madhe”. Ndjekësit e tyre shpërndajnë rrëfenja të errëta për një qeveri botëror autoritare, të drejtuar nga kapitalistë dhe politikanë të fuqishëm – një lloj kabala e fshehtë që po e përhap planin e vet në mbarë botën. 

Ide të lëshuara nga një organizatë me mjaft ndikim, nuk vonuan shumë që të transformoheshin nga teoricienët e konspiracionit në internet në një klithmë të fuqishme virale.

Kontradiktat e mëdha nuk i kanë ndaluar mijëra vetë në rrjet ta ushqejnë imagjinatën me këtë ringjallje të një teorie të vjetër, që mori një përditësim të fortë tani, në epokën e Covid-it!https://www.youtube.com/embed/cDjacjWPAAY

Top Channel

Share: