Home KRYESORE Panairi Profesional “NERANXI FOOD FESTIVAL 2022″

Panairi Profesional “NERANXI FOOD FESTIVAL 2022″

Kemi nderin tju ftojmë në këtë panair, ku nëpërmjet chef-ave dhe specialistëve më të mirë të kompanive europiane pjesëmarrëse, do të demonstrohen produktet dhe risitë e vitit 2022.

Panairi i 14- të në radhë, organizohet në datat 7 dhe 8 Maj në ambjentet e Institutit Kulinar Neranxi dhe fton të bëhen pjesë të gjithë specialistët e kulinarisë, artit të bukur të shijes dhe ata që operojnë në sektorin e turizmit, që të njihen me risitë e sezonit.

Bëhuni dhe ju pjesë e këtij spektakli kulinar, ku mund të pasuroni njohuritë mbi profesionin e kuzhinierit, pasticierit, picajolit, bukëpjekësit, barmanit, çokolatierit, HORECA-s etj.

Datë: 7-8 maj 2022,
Ora: 10:00-18:00
Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, Km 7, Yrshek, Tirana, Albania;
Tel: +355 42 406 500/ 501;
[email protected];
www.neranxi.al
@kompania_neranxi
@neranxi_organicmarket
@institutikulinarneranxi

neranxi #neranxifoodfestival #neranxifoodfestival2022 #cookingshow #pastry #gelato #icecream #chocolate #sushi #traditionalcusine #international #bestchefs #foodfair #professional #fusioncusine #cookinglab #LiveDemonstration #livedemo

Share: