Home KRYESORE Vota per emigrantet eshte nje e drejte natyrale e cdo shqiptari.

Vota per emigrantet eshte nje e drejte natyrale e cdo shqiptari.

Nga Marsela Koci

Ne s’kemi nevoje te kerkojme te drejten e votes per emigrantet. Ajo eshte nje e drejte natyrale e cdo shqiptari.

Ne nuk mund te ulemi ne nivelin e politikaneve injorante , te dale nga disa Banda rrugacerie qe drejtojne Shqiperine prej 30 vitesh e sidomos akoma me prepotente ne keto 3 mandatet e fundit , edhe t ju kerkojme favore atyre. Ata nuk e meritojnë kete

E vetmia e jona lufte eshte ajo e rrezimit te atij pushteti e “politike”te kalbur antishqiptare.

Ne nuk kemi nevoje qe te kerkojme te drejtat baze tonat dhe t’ju lutemi kriminelave antikombetar duke ju shkruar letra e duke ju drejtuar me emrin Zoteri , sepse nuk e meritojnë.

Emigrantet shqiptare Kane te drejte te kenë 40% te perfaqesimit te tyre ne Parlament duke u zgjedhur direkt ketej nga ne e jo nga politika shqiptare . Ky eshte imponimi, jo kerkesa, por imponimi, kushti qe ne duhet atyre, t’ju veme. Skemi nevoje per kollarxhinje qe te na drejtojne kemi nevoje per popullin e thjeshte qe te na perfaqesoje

Share: