Home 2017 May 20

Daily Archives: 20 May, 2017

Vdekshmëria nga ndotja e ajrit, Shqipëria zë vendin e tretë në Europë

Të dhënat e reja nga Organizata Botërore e Shëndetësisë tregojnë se vendet e Europës Lindore dhe ato të Ballkanit vuajnë shkallën më të lartë...

“Mediat dhe komunikimi ne kohen e internetit”

“Mediat dhe komunikimi në kohën e internetit” është konferenca e mbajtur sot në mjediset e UETsë, me pjesëmarrjen e një grup gazetarësh të mediave...

Denoncimi i Berishës: Kandidatja në Delvinë nëna e një të dënuari për drogë

Edhe pse u arrit një marrëveshje mes kryeministrit Rama dhe kryedemokratit Basha, që nxori parimisht vendin nga kriza politike dhe prodhoi datën e re...

Paradokset e paktit, pikëpyetjet ligjore të marrëveshjes PS-PD

Anulimi dekretit të presidentit dhe data e zgjedhjeve Si regjistrohen partitë opozitare jashtë afatit ligjor? Anulimi dekretit të presidentit dhe data e zgjedhjeve Si regjistrohen...