KRYESORET

Kërcënimi, Presidenti dhe PD solidarizohen me Ylli Rakipin

Presidenti Ilir Meta dhe Partia Demokratike kanë dënuar kërcënimet që janë bërë në adresë të drejtuesit të emisionit “Rë paekspozuarit”, Ylli Rakapi. Në një...

APPROCCIO ITALO ALBANESE

Ela Daci: Rruga dhe opinion im nga emigrante ne projektet e...

Zonja Daci përshëndetje. Mund t’ju kërkojmë një vetëprezantim para se të nisim intervistën tematike? Jam Ela Daci nga Kruja. Jetoj nga 20 vite jasht Shqiperise....

SUGJERIMET E SHIJES

Sugjerimet e Shijes: FENELI NJË AFRODIZIAK NË KUZHINËN TUAJ

Farat e Fenelit ose Kopra e Eger janë klasifikuar si një ndër bimët e shenjta për nga perfitimet konvencionale dhe një nga erëzat me...

QASJE POLITIKE

Kërcënimi, Presidenti dhe PD solidarizohen me Ylli Rakipin

Presidenti Ilir Meta dhe Partia Demokratike kanë dënuar kërcënimet që janë bërë në adresë të drejtuesit të emisionit “Rë paekspozuarit”, Ylli Rakapi. Në një...

QASJE NDAJ PALIGJSHMERISE

Kërcënimi, Presidenti dhe PD solidarizohen me Ylli Rakipin

Presidenti Ilir Meta dhe Partia Demokratike kanë dënuar kërcënimet që janë bërë në adresë të drejtuesit të emisionit “Rë paekspozuarit”, Ylli Rakapi. Në një...

SPROVA LETRARE

Ky laptop, do të heshtë përgjithmonë (Paramnezi”)

Nga SOTIR ATHANASI Shoku im po mbyllte çantën e TABLETIT, sapo më takoi. Më futi krahun dhe ashtu si me urdhër, më tërhoqi drejt kafes...

POEZI

LAJMET E FUNDIT

APPROCCIO ITALO ALBANESE

SUGJERIMET E SHIJES

QASJE PER TE MOS U HUMBUR

HISTORIA IME

QASJE POLITIKE

QASJE SATIRE