Home KRYESORE Financat qeveritare nga Dibrani te Gjirokastriti…

Financat qeveritare nga Dibrani te Gjirokastriti…

Nga Ylli Dylgjeri

Lëvizje blic në godinën Ekononomiko – Finaciare  Financat, Ikën Shkëlqim Cani vjen Arben Hametaj. 

Financat do të njohin një tjetër Titullar. Ndryshojnë Ministrat, ikën dibrani Cani dhe vjen gjirokastriti Hametaj.

Ky fundit do të lëvizë vetëm pak metra për të ndruar zyrën në të njëjtën godinë.

Me ardhjen e gjirokastritit Hametaj në krye të financave shqiptarët do ta kenë më te veshtirë të shohin lekun si më parë.

Share: