Home KRYESORE Meksikë, Papa të burgosurve: Bëhuni profetë, harroni dhimbjen

Meksikë, Papa të burgosurve: Bëhuni profetë, harroni dhimbjen

Papa Francesku ka vizituar një burg në Meksikë dhe i bëri thirrje të ndaluarve të harrojnë vuajtjet dhe të bëhen “profetë”. Në një mesazh frymëzues kristian, ai i përqafoi burrat dhe gratë të cilët po vuajnë dënimin për vrasje, përdhunime apo edhe për banda kriminale. Ndersa ISIS pret koka dhe vret me gure ata qe i quajne mekatare, më shumë se 3000 të burgosur kanë marrë bekimin e Papës, i cili i bëri thirrje që shpirtrat e tyre të qetësohen drejt rrugës së drejtë.

Share: