Home KRYESORE E vërteta e Edi Rames per realitetin ne PS

E vërteta e Edi Rames per realitetin ne PS

Nga Sherif Elmazi

Gjate shperndarjes se teserave ne Tirane Rama deklaroi nje te vertete. Ai tha:Kur I kërkova Vasilika Hysit te hynte ne PS,ajo tha s’me lidh gjë me PS. Provoni ti thoni tani largohu nga PS . Nuk iki thotë ajo se humbas lirinë. Po perse duhet te lere mandatin e deputetit Vasilika? Por si u be deputete kur nuk e lidhte asgjë me PS? Ishte dhurate e Rames pasi hoqi nga lista e deputeteve themeluesit dhe kontribuuesit ne vite te PS. I emocionuar Rilindësi e tha një te vertete!

Share: