Home KRYESORE Na shau greku!

Na shau greku!

Nga Luan Kurti

As eshte pare dhe as eshte degjuar, na shau greku! Dhe na kujtuan bukrn qe kemi ngrene, gamutot! Po ne prej 25 vitesh kanate jemi, apo ju kane plasur xelet! Edhe pse ju kane rene poturet ne fund te kembve, aty e kemi koken, se vete s’ka ku na kape as qeni. Na thoni ta bejme zemren e gjere! Jeni nder vete; po gjithe keta alvanos qe vene e vijne akoma neper Evrope me trumba, apo I quani turiste dhe jeni bere xheloz? Jeni te mejtimit qe Epiri I veriut te mbushet me siriane dhe me ne veri akoma me irakene, kurde, afgane, e c’te dale perpara. Po ne autoktonet, apo te shkojme ca kohe te zeme zhaba,?!

Share: