Home KRYESORE Princi Leka II i ftuar në mbrëmjen Gala te LSM Princesha Lea...

Princi Leka II i ftuar në mbrëmjen Gala te LSM Princesha Lea e Belgjikës

Të shtunën e kaluar Princin Leka II dhe Znj. Elia Zaharia ishin te ftuar në mbrëmjen Gala vjetore që organizon LSM Princesha Lea e Belgjikës. Për 10-vjetorin e Fondacionit të saj, në këtë mbrëmje, të ftuarit e nderit ishin LTM Princi Leka II, LSM Princesha Marie-Gabrielle e Savojës dhe LTI Duka i Madh Georges i Rusisë. Prezent ishin mbi 200 përfaqësues të familjeve aristokrate belge dhe europiane dhe nga Shqiperia edhe kryetari i Levizjes se Legalitetit z. Sulejman Gjana.

Share: