Home KRYESORE Diktatura ka nisur…ne bejme sikur nuk shohim…

Diktatura ka nisur…ne bejme sikur nuk shohim…

Nga Basir Collaku

Media hesht kur media shuhet..diktatura ka nisur, ne bejme sikur nuk shohim… Eshte nje nen i modifikuar nga Rama dhe Xhafa ndoshta, per ti bere mediet thjesht zyra te Partise Socialiste.

Shume pronare e botues mbase jane dakord sepse Rama ka tendera mjaftueshem per ti blere. Kjo eshte dhe nje lufte e opozites qe nuk duhet te beje asnje kompromis.

Po puna e prokuroreve dhe gjyqtareve te çdo lloj strukture te re duhet mbikqyrur e investiguar nga media. Ndryshe do kemi nje institucion qokash per hater qeveritaresh dhe politikanesh..Ky eshte neni…

“Çdo lloj ndikimi i papërshtatshëm mbi punën e prokurorëve dhe veprimtarinë e tyre në çështje konkrete, i ushtruar përmes autoritetit publik, mjeteve të informacionit apo me çdo lloj mjeti tjetër apo personave të tjerë, që cenon pavarësinë e prokurorëve në ushtrimin e detyrës së tyre, është i ndaluar dhe dënohet sipas ligjit.”

Kjo eshte dredhia e re e Rames ne prag te zgjedhjeve… Diktatura ka nisur ne bejme sikur nuk shohim…

Share: