Home KRYESORE Lavdërim Muhaxheri është gjallë!?

Lavdërim Muhaxheri është gjallë!?

Terroristi kosovar, Lavdrim Muhaxheri që kërkohet edhe nga INTERPOL është gjallë. Simpatizantë të tij dhe të organizatës terroriste, Shteti Islamik (ISIS) e kanë publikuar një fotografi të tij pak orë më parë.

I shfaqet i veshur me veshje saudite në kokë, një shenjë e ngritjes në grada brenda ISIS-it ku sauditët mbajnë pozitat kryesore pas njerëzve të regjimit të Sadam Huseint.

Atë tani e quajnë Abu Abdullah Kosovo.

Vdekja e Lavdrim Muhaxherit ishte raportuar disa herë, por asnjëherë nuk ishte konfirmuar nga burime zyrtare, e as nga familja e tij në Dushkajë të Kaçanikut.

Lavdrim Muhaxheri është njëri nga terroristët më të famshëm shqiptarë dhe i tille u bë kur shfaqte vite më parë me krenari vrasjen e civilëve në Siri në metodat më brutale./Lapsi.al

Share: