Home KRYESORE Top Channel largon nga ekrani dy figura kryesore

Top Channel largon nga ekrani dy figura kryesore

Eshte lajm i minutave te fundit nga levizjet e reja ne programacionin e TCH, ku mesohet se dyshja e konsoliduar e Fiks Fare, Fjori dhe Doktorri nuk do te jene me ne drejtimin e ketij emisioni.

Mesohet nga zera brenda redaksise se çifti i preznatuesve do te zevendesohet me dy aktoret qe benin pjese tek grupi i lojrave “Pa limit” Devis Muka dhe Dorian Ramaliu.

Perballe Sajmirit dhe Gentit ne Stop, TCH ndoshta ka menduar te vendose perballe dy meshkuj ne Fiks Fare, pasi gara e audiences vazhdon e forte.

Fjori zevendesoi Sajmirin ne tavolinen e Fiksit dhe mori menjehere konsensusin e publikut, ndersa Gent Pjetri eshte nje nga figurat e para te ekranit te TCH. Duhet pritur nese publiku do i.miratoje keto.ndryshime ose jo. Ata kane edhe alternativa te tjera.

Share: