Home KRYESORE Berisha: Vdekja e nënës me foshnjen, Beqaj përgjegjës.

Berisha: Vdekja e nënës me foshnjen, Beqaj përgjegjës.

Berisha shkruan në facebook se “Beqaj përpiqet të justifikojë vdekjen e Aidës dhe ëngjëllit të saj me rrallësinë e rupturës së shpretkës”.

STATUSI I BERISHES:

Ky nuk eshte mjek por eshte pergjegjes sepse perpiqet te justifikoje vdekjen e Aides dhe engjellit te saj me rrallesine e ruptures se shpretkes. Mirepo harron se, para se te nisej per ne udhtimin e vdekjes, Aida meritonte nje konsulte me mjeket me me eksperience te maternitetit dhe se hemoragjia kishte mjete diagnostikimi, madje te thjeshta duke filluar nga analizat ne dinamik e elementeve te gjakut tek ekzaminime te tjera plotesisht te realizueshme! sb

Share: