Home KRYESORE Edi Rama: “Çudi e madhe! Prapë me Tiranën këta?!

Edi Rama: “Çudi e madhe! Prapë me Tiranën këta?!

“Çudi e madhe! Prapë me Tiranën këta?! Dy faqe në Corriere della Sera, ku flitet për drejtim vizionar e për 16 vjet epokë modernizimi! Per një qytet të betonizuar, të pajetueshëm e të njëmijë të zezave?! Po që lëvdojnë edhe këta Planin e Ri Rregullues të Tiranës, për të cilin nuk lanë llaf pa thënë (si ngahera) shqupatarët dhe analistët gjithollogë?!”, shkruan Rama, teksa publikon edhe foto të shkrimit në gazetën italiane.

/LAPSI.AL/

Share: