Home KRYESORE “Partnerët ndërkombëtarë kanë kërkuar të shkarkohet Saimir Tahiri”

“Partnerët ndërkombëtarë kanë kërkuar të shkarkohet Saimir Tahiri”

“Partnerët ndërkombëtarë i kanë kërkuar kryeministrit Edi Rama të shkarkojë Ministrin e Brendshëm, Saimir Tahiri”. Ish ministri i Drejtesise Ylli Manjani e lidhi kërkesën me kanabizimin e vendit dhe rritjen e kriminalitetit dhe shtoi se Rama duhet ta shkarkojë Tahirin.

Share: