Home KRYESORE Valbona Peraj: Me cfarë na befasnon?

Valbona Peraj: Me cfarë na befasnon?

Nga Era Cela

Thonë që fati përcakton rrugët e jetës, por ne themi se fatin duhet ta kërkosh dhe me sa duket, për këngëtaren e njohur Valbona Peraj fati dhe ajo janë bërë në një të vetme.

Peraj ka muaj që ka nisur një jetë të re në SHBA dhe duhet shtuar se fati e ka ndjekur kudo që ajo ka shkelur dhe qe me zgjuarsinë dhe inteligjencën e saj ka triumfuar edhe ne SHBA.

Kështu Bona është e vendosur që kudo që të jetoje të korri sukses dhe të eci përpara. Bona thotë që tani ndjehet më me fat se kurrë pasi ka pak ditë që eshtë bërë ,me patentë Amerikane dhe po ashtu është bërë anëtare e shoqatës VATRA që është një ndër shoqatat më të vjetra dhe më e rëndësishmja për marrëdhëniet e politikave Shqiptare – Amerikane.

Ne nuk na mbetet gjë tjetër vecse të urojmë shumë sukse Bonës!

volbano peraj

Share: