Home KRYESORE Panairi Profesional Neranxi 2017

Panairi Profesional Neranxi 2017

Kompania e mirënjohur Neranxi fton konsumatoret në Panairin Profesional Neranxi 2017, ku kompanitë europiane të cilat kompania Neranxi përfaqëson, do të prezantojë produktet e reja dhe risitë e kulinarisë botërore për vitin 2017!

Njoftohet se do të zhvillohen seminare në fushën e: pastiçerisë, xhelaterisë, kuzhinës  (restorante, kuzhine aziatike, catering, pizza, fast food)  bare, kokteile dhe granita, prodhimeve të brumit, sfoliate, biskoteri, përdorimin e atrecaturave dhe mjeteve ndihmëse, ambalazhe ushqimore.

Panairi do te zhvillohet në ambientet e “Institutit Kulinar Neranxi”.
datë: 29-30 prill 2017, ora: 10:00-18:00 te Kompania Neranxi me adrese:

Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, Km 7, Yrshek, Postal Code: 1000, Tirana, Albania; Tel: +355 42 406 500/ 501;
Fax: +355 48 200 419; e-mail: [email protected];
web: www.neranxi.al

Share: