Home KRYESORE Sali Berisha: Rama si nje personazh i Remarkut! Negocio pa kushte!

Sali Berisha: Rama si nje personazh i Remarkut! Negocio pa kushte!

Te dashur miq, ndaj kerkeses se kreut te opozites Lulzim Basha per dialog pa kushte, Rama perdor per bllokim kushtet dhe si mburoj kushtetuten. Mirepo per Edvinin, libri themelor i shtetit nje here quhet Kushtetute e heren tjeter prostitute!

Keshtu, ne vitin 2007 kur ai kerkoi shtyrjen, dhe zgjedhjet u shtyne tre muaj vetem per certifikaten e gjendjes civile per zgjedhesin, e cila ne Tirane dhe 70% te vendit leshohej nga bashkite socialiste, ajo nuk ishte Kushtetute por ishte thjesht prostitute!

Kurse tani qe Rama ka mbushur vendin me droge, banda, krim dhe qe opozita kerkon qeveri teknike dhe shtyrje te zgjedhjeve per te patur zgjedhje te lira, Rama mbron karrigen e tij duke thene se shtyrjen e zgjedhjeve nuk lejon Kushtetuta, sikur nuk ishte kushtetuta qe lejoj shtytjen ezgjedhjeve ne vitin 2007 apo sikur ajo lejon mbushjen e vendit me droge dhe krim, te lidhur direkt me Edvinin.

Kesaj i thone: karrigia e para!

Ne veprat e Remarkut eshte nje personazh ne nje spital psiqiatrik, i cili per shkak te semundjes, ne varesi nga hena nderronte emrin kur i shkonte e dashura per vizite, njehere e priste si Albert e heren tjeter si Robert!

Me kete rast i bej thirrje Edi Rames te heqe cdo kusht dhe t’iu pergjigjet thirrjeve te opozites por edhe te aleatit ne qeverisje te tij, mos te bllokoje por te nise menjehere dhe pa kushte dialogun per zgjidhjen e krizes se rende te vendit! sb

Share: