Home Ja Pse Shqipëria nuk behet si Zvicera Ja arsyet e votës “kundër” te PS per arrestimin e Tahirit

Ja arsyet e votës “kundër” te PS per arrestimin e Tahirit

Anëtarët e Partisë Socialiste në Këshillin e Imunitetit, Mandateve dhe Rregullores bënë publik qëndrimin e tyre në përfundim të mbledhjes ku votuan kundër arrestimit të ish-ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri.

Socialistët thanë se votuan “pro” kërkesës së akuzës për kontrrollin e banesës apo hetimeve të mëtejshme ndaj Tahirit.

Share: