Home KRYESORE Çfarë tregon forma e hundës për karakterin tuaj?

Çfarë tregon forma e hundës për karakterin tuaj?

Sa herë keni parë fytyrën e një personi dhe keni hamendësuar disa gjëra rreth tij? Shanset janë që ju keni bërë këtë veprim më shumë se një herë.

Kjo nuk do të thotë që ju po gjykoni personin, është vetëm se ne jemi të trajnuar për të nxjerrë disa përfundime, pa vetëdije, duke shikuar fytyrat dhe duke i respektuar ato.

Atributet tuaja fizike luajnë një rol të rëndësishëm në zhvillimin e personalitetit tuaj dhe disa nga karakteristikat tuaja zbulojnë shumë për llojin e personit që jeni.

Ja se çfarë tregon forma e hundës për karakterin:

1-Hunda nubiane

Ndërsa ura e hundës është e drejtë, fundi i poshtëm i hundës tregon për poshtë. Ashtu si një degë e ngarkuar me fruta, i tërheq sytë drejt buzëve. Njerëzit me këtë hundë janë të njohur të jenë mjaft kurioz dhe shprehës. Ata priren drejt optimizmit të kujdesshëm dhe janë jashtëzakonisht të interesuar për të mësuar gjëra të reja dhe për të pasur përvoja të reja. Përulësia e tyre është ajo që i dallon nga pjesa tjetër dhe mënyra se si i komunikojnë mendimet e tyre është asgjë më pak se mbresëlënëse.

2-Hunda greke

Skulpturat e lashta greke i dhanë formës së hundës këtë emërtim. E ngushtë në gjatësi, kjo hundë ka formë tipike të drejtë dhe e theksuar. Njerëzit me këtë hundë njihen të jenë të kujdesshëm dhe jashtëzakonisht praktik. Besnikëria është një tipar tjetër që përcakton njerëzit me këtë hundë, por cilësia e vetme që është e vërtetë ndaj tyre është ndjenja e fshehtësisë. Ata do të preferonin të vdisnin më shumë sesa të lejonin diçka që nuk duhej të dilte nga goja e tyre, duke i bërë ata një nga pak njerëz që mund t’i besonin sekreteve. Për më tepër, ata kurrë nuk do të hapnin veten ndaj atyre që nuk kanë fituar besimin e tyre.

3-Hunda grep

E lidhur me sqepin e shpendëve, hunda është e vendosur poshtë nga baza e kockave të hundës deri në majë. Njerëzit me këtë hundë njihen të jenë të vetëdijshëm, të zhytur në mendime dhe thellësi. Ata mbrojnë pikëpamjet e tyre me pasion dhe nuk kanë frikë të marrin rreziqe. Por cilësia që me të vërtetë i veçon është natyra e tyre vetëflijuese. Mendimi dhe mençuria e tyre i vendos në një pozicion unik ku ata janë diplomatikë, krijues dhe ende të vetëkënaqur.

4- Hunda e harkuar

E lakuar nga kocka e hundës si hundë, është ndryshe sepse vë në dukje majën. Njerëzit me këtë hundë janë menaxherë shumë të mirë. Ata janë të nxitur, të efektshëm, të organizuar, por mbi të gjitha, të aftë për të udhëhequr përmes shembullit. Ata janë të lidhur ngushtë me profesionet e tyre, por kujdesen thellë për ata që vlerësojnë në jetë. Një gjë që ata urrejnë është mosbesimi dhe mund të frenojë ferrin nëse tradhtohet.

5- Hunda si kopsë

E shkurtër dhe e hollë, është një nga llojet më të zakonshme të hundës. Por nuk ka asgjë të përbashkët për njerëzit me këtë hundë. Përcaktuar, me dëshirë të fortë dhe spontane, ata zakonisht përfshihen në shumë aktivitete të ndryshme. Ata janë efikas dhe përdorin kohën e tyre me planifikim dhe kujdes maksimal. Vendimet e tyre zakonisht bazohen në ndjenjat. Rezultati është; ata shpesh marrin atë që duan.

6- Hunda e Drejtë

Hunda të gjera me një vrimë të rrumbullakët, kjo hundë është e drejtë dhe e butë se pjesa tjetër. Njerëzit me këtë hundë njihen se janë në kontroll të emocioneve të tyre. Ata janë të mirë në leximin e emocioneve. Ata janë jashtëzakonisht të durueshëm dhe të qetë, por nuk i vlerësojnë provokimet e padëshiruara. E vetmja kohë që ata e humbin durimin është kur ata ndiejnë se janë të kërcënuar tek siguria e të dashurve të tyre dhe në atë rast, ata janë të njohur për të personifikuar zemërimin e ferrit.

7- Hunda e zbutur

Një hark i vogël definitiv në kockën e hundës, duket i imët dhe i mprehtë me majën duke treguar pak nga jashtë. Njerëzit me këtë hundë janë në anën e ndjeshme të jetës. Ata ndiejnë emocionet thellë dhe ndihen të lënduar mjaft lehtë, por kurrë nuk e zbulojnë atë. Ata janë lloj i njerëzve që do të mbajnë një barrë me një buzëqeshje dhe ende të jenë të parët për të ndihmuar nëse kërkohet. Altruizmi është shenjë dalluese e njerëzve me këtë hundë.

8- Hunda e kërrusur

Në kundërshtim me atë që sugjeron emri, njerëzit me hundë të shtrembër janë të njohur për të qenë një nga më të thjeshtë dhe të drejtpërdrejtë të të gjithëve. Ura e hundës dallon ndërsa maja është e rrumbullakosur. Ata janë dëgjues dhe vëzhgues të mirë dhe ata janë lloj i njerëzve që do të kuptonin më mirë se gjyqtarin. Ata, pra, janë miq dhe partnerë të mëdhenj, pasi zakonisht mendojnë me kujdes dhe me kujdes para se të formojnë një mendim./360grade.al

Share: