Home KRYESORE PARATE! Per te pamundurit e te papunet, nuk ka!

PARATE! Per te pamundurit e te papunet, nuk ka!

PARATE! Nga Dritan Kaba

Per te pamundurit e te papunet, nuk ka!
Per te permbyturit dhe te prekurit nga fatkeqesite natyrore, nuk ka!

Per te subvencionuar fermeret qe rropaten gjithe diten e naten per te prodhuar, por ju iken dem neper kanale, nga gara e pandershme me importin, nuk ka!

Per studentet per tu arsimuar, nuk ka!
Per te dhene librat falas per shkollat 9 vjeçare, nuk ka!

Per te profesionalizuar te papunet, nuk ka!
Per femijet e semure me leuçemi, nuk ka!

Per te semuret me kancer, nuk ka!
Per te rritur rrogat, te pakten sipas inflacionit, nuk ka!

Per te miratuar Statusin e minatorit, qe luftojne per jetesen si ne mesjete, nuk ka!

Por vetem per nje kategori ka sa te duash. Numerohen me gishtat e njeres dore!

Per koncensionet e klienteve te Kryeministrit, ka sa te duash e po nuk pati, i gjejne, i marrin borxh, qe t’i paguajne, per llogari te ketyre, ata te paret, qe nuk kane!

Share: