Home KRYESORE E shumëfishuar …. Nga Lucy Cristina Chau

E shumëfishuar …. Nga Lucy Cristina Chau

Përktheu: Elona Caslli

E shumëfishuar
endem në drejtime të ndryshme:
shkoj të fle,
laj pjatat,
ujit lulet
dhe dal nga dera e vogël
për të kërkuar çka kam dashur gjithmonë të jem.
Edhe pse jetoj në lëkurën
e asaj që jam bërë.

Share: