Home KRYESORE Vasili: Adham’uti Kryeminister donte emra dhe Donald Lu ja tha.

Vasili: Adham’uti Kryeminister donte emra dhe Donald Lu ja tha.

Nga Petrit Vasili

Adham’uti kryeminister dje ne parlament kishte merak te madh qe te kishte emra konkrete per per perfshirjen ne trafiqe dhe veprimtari kriminale.

Donald Lu foli sot qarte dhe me emra konkrete.

Te gjithe emrat qe permendi Lu jane te Adham’utit.

Adham’uti eshte i kapur dhe nuk ben shtet vetem zhben shtetin

Share: