Home KRYESORE Shperthen ish presidenti: Zullumqarët nuk duan Drejtësi të vërtetë!

Shperthen ish presidenti: Zullumqarët nuk duan Drejtësi të vërtetë!

Nga Bujar Nishani

Gënjeshtra i ka këmbët e shkurtëra dhe hundën e gjatë.

Kjo është e vjetër sa Bota !

Gjykata Kushtetuese është asgjesuar ;

JO se kanë ikur të korruptuarit, por se nuk PO vijnë të rinjtë !

Synimi nuk ishte pastrimi nga korrupsioni por kontrolli i drejtësisë nga politikanët e korruptuar dhe të lidhur me krimin e organizuar.

Gënjeshtarë, shqiptarët nuk janë dele !

Zullumqarët nuk duan Drejtësi të vërtetë.

Ata e duan si më 1945 !

Share: