Home KRYESORE Sugjerimet e Shijes: PRIMERBA TRUMZË NË FORMË PASTE “KNORR”

Sugjerimet e Shijes: PRIMERBA TRUMZË NË FORMË PASTE “KNORR”

PRIMERBA TRUMZË NË FORMË PASTE “KNORR”
Paketimi 2χ340 gr

Nje salce e koncentruar ne forme paste per te shoqeruar te gjitha pjatat me mish apo perime ku prania e trumzes eshte element i domosdoshem.

Mjafton nje luge kafeje per ti dhene gjithe shijen e plote dhe te deshiruar.

Sillni kopshtin brënda kuzhinës tuaj
Një shef e ruan kuzhinën nga mbeturinat në krahasim me të freskëtat

Kanë aromë të forte dhe shijen e bimëve të thata
Përdorimi i primerbave është me të vërtetë ekonomik për shkak të përbërjes së tyre

në 4 lloje:

Pastë hudhre
Pastë trumëze
Pastë borziloku
Pastë e kuqe

Aroma është ideale për ti dhënë shije shtesë në mish të pjekur dhe në skarë dhe makarona [përbërësi sekret]

E gjeni ne rrjetin e dyqaneve Neranxi per profesioniste!

Share: