Home KRYESORE Ish deputetja thirrje Kryeprokurores, Nen kryetares se parlamentit dhe Avokates se popullit

Ish deputetja thirrje Kryeprokurores, Nen kryetares se parlamentit dhe Avokates se popullit

Nga Mimoza Hajdarmataj

THIRRJE për të gjitha gratë e pushtetshme, për ti dalë në mbrojtje një bije shqiptarësh, Xhiselës, të dhunuar e të kërcënuar- sepse ato paguhen edhe me taksat e nënës së saj!

THIRRJA e parë për znj. ARTA Marku, të hetojë dhe të zbardhë sa më parë të vërtetën dhe autorët e dhunës së shumëfishtë të ushtruar ndaj Xhesilës- Krimi nuk duhet të ketë imunitet!

THIRRJA e dytë për Avokaten e Popullit Erinda Ballaca, të veprojë me autoritetin e institucionit, për sigurinë dhe mbrojtjen e integritetit njerëzor të Xhiselës dhe familjes së saj!

THIRRJA e tretë për gratë zëvendësministre të Punëve të Brendshme- ndikoni të zbardhet e vërteta dhe mos e shtyni më në kanalet e manipulimit politiko mediatik!

THIRRJA e katërt për nënkryetaren e Kuvendit znj. Vasilika Hysi dhe të gjitha deputetet e Kuvendit- ndërhyni sa më parë për plotësimin e mekanizmave ligjzbatuese kundër dhunës.

THIRRJA e pestë .për gratë e shoqërisë civile dhe medias- mos ta lëmë Xhiselën të vetme, një zë në shkretëtirë… Ti gjendemi pranë në dhimbjen dhe frikën e saj!

Mbrojini vajzat!
Mbrojini gratë!
Mbrojini nënat!
Shqipëria është ” vajzë”, ” grua”, ” nënë”.

Boll plagë ka marrë ky vend!

Share: