Home KRYESORE Kocaqi: Prokuroria duhet të hapë hetim në lidhje me financimet greke

Kocaqi: Prokuroria duhet të hapë hetim në lidhje me financimet greke

Historiania Eleni Kocaqi e ftuar në emisionin 360 grade në oranews ka folur në lidhje me financimet greke ku ka thënë që kjo çështje duhet të hetohet.

Kocaqi: Nga ana juridike duhet të hapet një hetim nga prokuroria, të ketë një deklaratë nga qeveria dhe ti kërkoi llogari pasi këto financime janë bërë në lidhje me territoret dhe në lidhje me çështjen Çame, duhet me patjetër që presidenti të mbledhë të gjithë.

Share: