Home KRYESORE Sugjerimet e Shijes: FARAT E PISHËS DHE MAGJIA E TYRE

Sugjerimet e Shijes: FARAT E PISHËS DHE MAGJIA E TYRE

“Presin oreksin”, japin energji, tonifikojnë libidon (dëshirën seksuale) dhe i bëjnë mirë zemrës.

Çfarë janë: Farat e pishës konsumohen të gjalla (si fruta të thata) ose të pjekura dhe kanë shumë cilësi terapeutike.

Çfarë mbështesin kërkimet e reja: Farat e pishës zvogëlojnë oreksin, mbështet një studim i ri amerikan.

Për çfarë tjetër janë mirëbërëse: Janë të pasura me proteina dhe yndyra omega 3, të cilat janë mirëbërëse për sistemin kardiak.

Gjithashtu përmbajnë sasi të rëndësishme merkuri, që kontribuon në funksionin e mirë të sistemit riprodhues dhe imunitar. Farat e pishës shtojnë numrin e spermatozoidëve, si dhe nxisin instinktin seksual.

Farat e pishës i gjeni në dyqanet e rrjetit Neranxi.
www.neranxi.al

Share: