Home KRYESORE “Know how” Italian i kompanisë Neranxi i kërkuar në të gjitha pastiçeritë.

“Know how” Italian i kompanisë Neranxi i kërkuar në të gjitha pastiçeritë.

Ata janë nga me te kërkuarit ne Shqipëri sepse me recetat inovative të Pastiçerisë italiane dhe artit te përpunimit të shijes pastry chef Isidoro Giglio dhe Onofrio Campobello, (docente ne Institutin Kulinar Neranxi) me duart dhe artin e tyre, padyshim edhe me lende të parë e cila vjen posaçërisht për kompaninë Neranxi nga dyqanet e Kompanisë belge “Callebaut” nga më të famshme të Çokollatës në Evrope, ata mund të realizojnë ëmbëlsirat më të shijshme dhe më të hijshme në tregun e Pastiçerisë në Ballkan.

Keta chefat e pastiçerisë italiane Onofrio Campobello dhe Isidoro Giglio ishin ne ambientet e Pastiçeri Mon Amour, ku realizuan Torta dhe Ëmbëlsirave te ndryshme me pamje moderne dhe shije unike përgatiten sigurisht me lende te pare te kompanisë Neranxi.

Per te tilla shije te ëmbëlsirave me cilësore dhe ku pastiçeria shkrihet me art ne asortimentin e fundit te drekës, apo darkës tuaj ne tavolinën e ngrënies, duhet te bëni gjithmonë zgjedhjen e brendit “Neranxi”.

Share: