Home KRYESORE Nora Malaj: Kryeministri behet si “Santa Klausi”, por me studentet!

Nora Malaj: Kryeministri behet si “Santa Klausi”, por me studentet!

Genjeshtari nderkombetarĂ«! Sot KM doli , foli, tha se jam Santa Clausi dhe se hallet e studenteve u zgjidhenđŸ€ȘđŸ‘ș😼.

Po me cfarĂ« lekĂ«sh??? Populli thote : “Gorica”! AsnjĂ« gjĂ«! Dhe nĂ« fund tha : “Ashtu siç kam kapur çdo gjĂ«, do tĂ« kap edhe do tĂ« drejtoj edhe protestĂ«n!” Beson se do tĂ« kapi dhe do tĂ« drejtojĂ« protestĂ«n ??!!

Asesi.. Ose është budallallepsur , ose nuk kupton nga ekonomia, ose popullin e quan budalla???!! Nuk e di , po siç ia kisha parathënë para një viti tani di të them, se keto vendime sot, te pabazuar ne asnje ligj, se Ligji i Arsimit të Lartë nuk e bënë kryerektorë të të gjithë rektorëve , fundin si kryeminister me te paditur dhe si genjeshtar nderkombetarë do ta ketë të pashmangshem!

Te pakten në ketë fundviti, kur shqiptarët po perballen me varferinë dhe pamundesinë për të pritur Vitin e Ri, të mos e genjeje më kete popull , se nuk e meriton të trajtohet , sikur nuk ka shkalle inteligjence.

Kujdes se ky popull , tĂ« pret nga forma e te percjelle nga permbajtja!Kur vjen puna pĂ«r fĂ«mijĂ«t nuk tĂ« fal!! đŸŽ…đŸŒđŸ€„đŸ€„

Share: