Home KRYESORE Video/Dështimet më të mëdha të Ramës në 5 vite, sipas PD

Video/Dështimet më të mëdha të Ramës në 5 vite, sipas PD

Partia Demokratike ka përmbledhur në një material filmik, ato vendime apo veprime të sjelljes së qeverisë Rama që sipas saj në këto 5 vite kanë sjellë rrënimin e shqiptarëve. Në këtë video Partia Demokratike ka përfshirë rritjen e taksave, konçensionet, kanabizimin e vendit apo edhe çështjet e fundit të shembjes së Teatrit Kombëtar dhe ndërtimeve në Unazën e Re.

Postimi

Një vështrim të 5 viteve të qeverisë së rrënimit të shqiptarëve përmes vjedhjes së pasurive publike, lejimit të trafikut të drogës e kanabizimit të vendit, korrupsionit me taksat dhe PPP-të, ministrave të kapur nga krimi i organizuar, pastrimit të parave me shembjen e Teatrit Kombëtar dhe vjedhjes së tenderave si ai i Unazës së Re me parajsa fiskale! Një Shqipëri më e varfër e më larg Europë.

Share: