Home KRYESORE Video-Lajm: Nikollaq Neranxi “rrëfehet” për jetën dhe aktivitetin për gazetarin Robert Goro.

Video-Lajm: Nikollaq Neranxi “rrëfehet” për jetën dhe aktivitetin për gazetarin Robert Goro.

Share: