Home KRYESORE Diaspora organizohet per bashkim dhe rol ne Atdhe

Diaspora organizohet per bashkim dhe rol ne Atdhe

Pershendetje,

Jemi nje grup shqiptaresh ne Diaspore me base ne Londer qe punojme per bashkimin e shqiptareve dhe per nje alternative me te mire per Shqiperine tone perball gjithe ketyre rremujave qe po e paralazojne Shqiperine dhe s Po e le te eci perpara!

Mendojme se alternativa kryesore Eshte ajo e unitetit kombetar nisur nga Diaspora shqiptare . Kemi muaj qe punojme ne kete drejtim dhe ajo qe kerkojme jane gjerat me elementare qe Shqiptaret nuk Po i kane edhe pse ne keto 30 vite demokraci. Arsimi, Shendeti, Drejtesia. Objektivi kryesor ne kete pike ku ka arritur politika shqiptare

Eshte, qe te behet presion dhe te detyrohen pushtetaret tane qe shijne kot neper bulevarde e s ulen ne Parlament, aprovimi i

1- Ndryshimit te kodit zgjedhor(mjaft me emer time nga Partia Por zgjedhje te drejtperdrejta nga popullin
2- aprovimi i ligjit Antimafia dhe konfiskimi i pasurise
3- aprovimi i votes elektronike per shqiptaret e ne emigrim
(Per te mos harruar ligje te tjera qe duhet te aprovohen ne nje moment te dyte:

Unifikimi i gjuhes shqipe per mesimdhenie ne Diaspore, Krijimi I Qendrave kulturore shqiptare ne qytetet kryesore te Europes, etj)

Fondi qe organizata jone politike do te mbledhe do te shkoje per Arsimin, kulturen, njerezit ne nevoje, studentet excellent, incentive per perdorimin e emrave shqiptare ne Shqiperi dhe Diaspore etj.

Elita jone : Arbereshet kudo qe jane (USA , Kanada, Europ). E ardhmja jone : Rinia shqiptare ne vënd dhe Diaspore.
Objektivi yne: bashkimi i te gjithave shoqatave ne emigrim ne Sheshin Skenderbe ne menyre paqesore, nga dt20/06/19-15/07/2019

Jemi per nje Diaspore te bashkuar me nje qellim Shpetimin e Shqipërisë sone! Kemi nevoje per ju, per rinine Shqiptare organizatat, levizjet, shoqatat! Do te Jemi shume dhe te gjithe bashke

Share: