Home KRYESORE Nutricionistja shqiptare, pa make up dhe me atlete në emision!

Nutricionistja shqiptare, pa make up dhe me atlete në emision!

NGA N.SH Bota Sot

Diola Dosti

Diola Dosti, ka disa muaj që prezanton emisionin ku është vetë autore, Mësimet e Diolës në RTK, çdo të dielë, ora 11:11.

Përveç punës që bën, duket se Diola do të japë një mesazh të madh për vajzat e ekranit. Thjeshtësinë televizive. Dukshëm make up bën mrekulli (gjë që dhe vetë nutricionistja e ka provuar), por mesazhi i saj është i qartë: -‘ Mund të dalim dhe pa pikë make up në Televizor dhe me atlete!’

Kjo sigurisht i shkon dhe natyrës së emisionit që ajo realizon. Kohët e fundit nutricionistja e famshme ka hedhur në treg dhe kremin me formulën e saj Dbotanical, krem me bimë të çertifikuara organike.

Përveç kësaj, me shitjen e kremit, Diola fuqizon plot 50 familje në Kosovë, të cilat merren me rritjen dhe kultivimin e bimëve aromatike. Mund të themi se ky krem, është i vetmi prodhim vendor i bërë nga bimët e çertifikuara sipas standarteve të Bashkimit Europian.

Image


Share: