Home Approccio Italo Albanese 65 milionë euro për Rindërtimin/Ministri italian: Ne do i kthejmë ëndrrat shqiptarëve

65 milionë euro për Rindërtimin/Ministri italian: Ne do i kthejmë ëndrrat shqiptarëve

Italia, sot në konferencën e Donatorëve, ka dhuruar një shumë të majme për Shqipërinë, në procesin e Rindërtimit. Janë plot 65 milionë euro që Italia mike, ka dhënë për vendin tonë.

“Kjo ka të bëjë me kthimin e popullit shqiptar në kthimin dhe ëndrrat e tyre. Italia nga ana e saj është gati të bëjë atë që i takon, ne jemi në anën e Shqipërisë”, tha ministri italian.

Share: