Home Gjeo-Ekonomia Kimete Berisha Ramës: Qetësohu mor vlla, se po del cullak…

Kimete Berisha Ramës: Qetësohu mor vlla, se po del cullak…

Edi Rama si opozitë e Albin Kurtit.

Disa prej nesh nuk po e kuptojnë urrejtjen, panikun dhe histerinë kaq të madhe të disa gazetave të Tiranës kundër Albin Kurtit!

Sidomos ‘njëra’ prej tyre që si ‘bitch’ i rri gatitu
Edi Ramës.
Ajo gazetë u bë për ‘çmendinë’. Që do të thotë Edi Rama u çmend.

Luftërat e hapura dhe kaq banale i bëjnë veç ata që s’kanë çka humbin.

Ishalla s’kanë ra aq poshtë sa të kujtojnë se Albin Kurti mund t’i frymëzojë popullin e Shqipërisë të çohet kundër Edi Ramës.

Sigurisht kaq poshtë kanë ra.

Më shumë se mediat e Vuçiqit kundër qeverisë Kurti po shkruan media kryesore e Edi Ramës (e dini ju vet cila).

Qetësohu mor vlla, se po del cullak.

Share: