Home Approccio Italo Albanese Mi vestirò di festa oggi…

Mi vestirò di festa oggi…

Di Marsela Koci

Mi vestirò di festa oggi
Mi alzerò presto e sorriderò alla luce del mattino
Oggi mi dirò, Auguri di Buon san Valentino
Anche se ho perso tutto
Gli amori immaginati, quelli reali e sognati
Oggi mi dirò, Buon San Valentino
Perché sono sola e non voglio sentirmi cosi
Perché sarò qui con me ma nel cuore con te
Oggi mi dirò Buon San Valentino perché me lo merito
Perché ho un cuore che batte sempre e senza l’amore non sa stare fermo
Mi dirò Buon San Valentino oggi, con gli occhi lucidi di malinconia
Ma anche la malinconia è forza, sensazione idilliaca
Nel profondo dell’anima
Io sono un’eterna innamorata della vita

Do të vishem për feste sonte
Do të ngrihem dhe do ti buzeqesh dritës së diellit ne mengjes
Sot do ti them vetes, Gezuar Shen Valentinin
Edhe pse I kam humbur të gjitha
Dashurite e imagjinuara, ato reale dhe te ënderruara
Sot do ti them vetes, Gezuar Shen Valentinin
Sepse jam vetem dhe s’dua te ndihem e tille
Sepse mund të jem ketu me mua por në zemer me ty
Sot do ti them vetes , Gezuar Shen Valentinin, sepse e meritoj
Sepse kam nje zemer qe troket
Dhe pa dashuri uleret
Do ti them vetes, Gezuar Shen Valentinin sonte, me sytē e mbushur plot malinkoni
Por edhe malinkonia eshte e bukur
Nje ndjenje idiliake plot force
Sepse në thellesi të shpirtit une ndjehem nje e perjetshme e dashuruar me jeten

Share: