Home KRYESORE JA PSE SIPAS SAZAN GURIT NË ITALI ËSHTË KAQ I ASHPËR GRIPI...

JA PSE SIPAS SAZAN GURIT NË ITALI ËSHTË KAQ I ASHPËR GRIPI COVID 19!

PSE NË ITALI KAQ I ASHPËR GRIPI pervec ndotjes mjedisore?!

Sipas Stefano Montanarit, mosha mesatare e të vdekurve nga virusi ne Itali eshte 79.5 vjec. Deri ne moshen 30 vjeç asnjë i vdekur. Në grupmoshën 30-39 vjeç, vetëm 5 të vdekur, të gjithë me sëmundje të rënda kronike. Ne 1016 personat e vdekur, vetem 3 prej tyre kanë qenë me shëndet normal, dhe kjo duhet parë. Virusi korona gjendet rregullisht në të moshuarit e vdekur nga shkaqe natyrale, por corona ka shërbyer si katalizator për vdekjen e tyre.

  1. ekspozimi dhe reagimi i trupit ndaj fushave shtesë elektromanjetike, se nuk është rastësi përputhja e hartës me rrjetin e 5G-ve ne luginen e Lombardise, te Wahunit, Madridit, New yorkut, etj. me hartën e shpërndarjes së gripit Covid 19. Theksojme se trupi normal perballon 65-70Herc, trupi i semure 40-45 herc, 4G transmeton me 2400 herc 5G 100 fish te 4G, bejini hesap vete, c’i ndodh trurit e mendjes qe katalizon dhe shumefishon me here semundjet.
  2. është një zonë tipike urbane, që kane humbur lidhjet me fshatin, zoonoza të nevojshme për organizmin, me ndotje, jo të vogël industriale, e shpjeguam me siper.
  3. janë popull i një moshe mbi 80 vjeç, njerëz që rrinë brenda prej vitesh, ku fëmijët iu sigurojnë një dado dhe ushqime me konserva e me kuti, e kemi shpjeguar,
  4. me sezbën kanë pasur 1-2 sëmundje të tjera, më kryesore, kanë ngrënë, nuk janë ushqyer, sepse përdorin me shumicë konserva e ushqime të pëpunuara, të konservuara, me aditiv brenda, me nitrite, me aspartamus. (e di qe do te cuditeni, por hane me shume se ne se kane, por nuk ushqehen si ne me ushqime afer natyres, (shembull, kos natyror apo kos jogurt, sallat e fresket apo sallat ne qese prej javesh, mish i fresket apo mish frigoriferi me jave e muaj).
  5. akoma më kryesore, njerëz që i kanë besuar shumë ilaceve të sintetizuara dhe i pijnë me grushta ato, që kanë përqëndrime të larta në elementët kimikë të tyre, si ato për tensionin, vaksinat e gripit, që në pamje të parë iu përmirson disi sëmudjen, dhimbjen, por bën rezistent patogjene që shpëtojne nga to, dhe këto u vertetuan nga studimi zviceran, kur thonë që trupat njerëzorë nëpër kadavra nuk shpërbëhen si më parë. Pra, diçka ka ndodhur te njeriu i sotëm pasmodern.
  6. nuk i njohin ose rrinë larg çajrave bimore, hudhrave, qepët, se me demek duken të pasjellshëm dhe nuk njihen me protokoll mjekësor. Historitë tregojnë se mjekët që mbanin hudhër në xhepat e tyre ishin të mbrojtur nga murtajat, ashtu si priftërinjtë francezë, të cilët hanin hudhër për t’u mbrojtur në shërbesat e vdekjeve. Ndërsa, kleri anglez që nuk ndiqte një praktikë të tillë, pati vdekje mes radhëve të veta.
  7. kanë përdorur shumë dordorante, produkte kimike për trupin, drogra, ushqime acide, larg natyres.
  8. ku ka ndodhur, kemi zonë me lagështi dhe ftohtësi, pa diell, sikundër e do apo ka qejf virusi, që të jep një tregues që vjen nga harabelet që nuk duan, as diell, as ngrohtë, por duan të ftohtë e lagështi.
  9. kanë pak diell, kanë pak hare, të ftohtë dhe kryesisht pa jetë e mbështeje sociale, rrinë vetëm brenda.
  10. mund të kenë shkuar për sëmundjen përkatëse dhe në spital morën gripin, plus stresin që iu lind në cast dhe që iu krijohet brenda mureve të spitalit, por edhe të shtëpive për atë që ndodhte.
Share: