Home KRYESORE Shqiptarët e Kosovës protestojnë në mbështetje të artistëve në Tiranë

Shqiptarët e Kosovës protestojnë në mbështetje të artistëve në Tiranë

Në Prishtinë, ndonëse në situatë pandemie, qindra qytetarë kanë dalë në shenjë proteste në lidhje me shembjen e Teatrit Kombëtar në Tiranë. Protestuesit në Prishtinë, i janë bashkuar thirrjes së sotme për të mbështetur artistët dhe aktivistët e Teatrit Kombëtar në Tiranë.

Ndërkaq, shqiptarët në Kosovë janë mbedhur në orën 17:00 në sheshin tel Teatri i Kosovës ndërsa kanë protestuar me pankarta në duar.

“Teatri është gracka, ku diktatori kapet me laraska”, shkruhet ne nje nga pankaret e nje aktivisteje.

Share: