Home KRYESORE Diplomati i njohur: Fyerjet krahinore të ndëshkohen me ligj

Diplomati i njohur: Fyerjet krahinore të ndëshkohen me ligj

Nga Shaban Murati

Duke qenë që shqiptarët në shekullin e dytë të pavarësisë së Shqipërisë nuk kanë mësuar ende të duan gjithë kombin dhe nuk po krijojnë dot kohezion kombëtar, ka ardhur koha që fyerjet raciste dhe përçmuese ndaj krahinave të njeri-tjetrit, kudo që të shprehen ato, të përfshihen në Kodin Penal dhe të klasifikohen faj penal.

Ligji do të na bëjë patriotë realë nga patriotë virtualë që jemi, dhe do të na çojë te kombi shqiptar dhe te bashkimi kombëtar.

Share: