Home KRYESORE Konfiskohet pasuria e Kelmend Balilit, resorti luksoz dhe 17 apartamente

Konfiskohet pasuria e Kelmend Balilit, resorti luksoz dhe 17 apartamente

Gjykata për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar ka vendosur konfiskimin e pasurisë së Kelmend Balilit.

Ke vendim erdhi pas kërkesës për konfiskim të paraqitur nga Prokuroria e Posaçme për konfiskim.

Gjykata vendosi konfiskimin dhe kalimin në favor të shtetit në pjesë ideale 40% të pasurive si më poshtë:

Truall me sipërfaqe 11.994 m2, ndodhur në qytetin e Sarandës në emër të “Balili % CO” shpk.

Objekti “Ish – Kampi i Pushimit të Punëtorëve, 4 + 1 kate, me sipërfaqe ndërtimi 1923 m2 dhe sipërfaqe trualli 13.000 m2, ndodhur në qytetin e Sarandës në emër të “Balili % Co” shpk.

Truall me sipërfaqe 1716.91 m2, ndodhur në qytetin e Sarandës në emër të “Balili % Co” shpk.

Gjykata vendosi gjithashtu konfiskimin e 17 apartamenteve në Sarandë në pronësi të shtetasit Bashkim Balili

Për administrimin dhe përdorimin e pronave të konfiskuara gjykata ka ngarkuar Agjencinë për Administrimin e Pasurive të Sekuestruara dhe të Konfiskuara, Tiranë. /Opinion.al

Share: