Home KRYESORE Arsyeja pse ky plak qau pasi u shërua nga covid 19, bën...

Arsyeja pse ky plak qau pasi u shërua nga covid 19, bën të tjerët të qajnë dhe bëhet virale në rrjete sociale

Pasi u përmirësua shëndeti i tij ditën që do linte spitalin plakut 93 vjeç .. doktorët i thanë se një bombël oksigjeni kushtonte 500 €.

Në atë moment plaku filloj e qante ! Doktorët i thanë nuk ke pse qan ato lekë do ti paguajmë ne !

Ndërkohë përgjigja e plakut i bëri të gjithë doktorët të qanin, plaku u pergjigj..

” Nuk qaj për lekët se kam ti paguaj , Por qaj sepse ju për një ditë më kërkuat 500 euro ! A e merrni me mend sa i detyrohem Zotit ?

Ndërsa unë kam 93 vite që mbushem me oksigjen nga Zoti edhe asnjëherë nuk e kam falenderuar ! Fjalët e plakut janë një mësim për të gjithë ne !

Kur jemi mirë pa dhimbje pa sëmundje nuk i japim vlerë shendetit por kur sëmuremi në spital akoma edhe me shume oksigjenin e paguajmë .

Të falenderojmë Zotin për sa kohë kemi kaluar e do kalojmë që jemi mirë e marim frymë lirisht !!!

Share: