Home KRYESORE Pollo: Sot një ditë zhgënjyese për shqiptarët, duhet filluar konceptimi i një...

Pollo: Sot një ditë zhgënjyese për shqiptarët, duhet filluar konceptimi i një projekti të ri

Genc Pollo

Për ish-ministrin dhe ish-deputetin e PD-së Genc Pollo, rezultati i 25 prillit ishe zhgënjyes dhe i trishtë për shumë shqiptarë.

Ai shkruan në Facebook, Arsyet pse ndodhi kështu janë të shumta dhe përgjithësisht të njohura, si dhe ka falenderuar kandidatët e aktivistët tanë për fushatën cilësore.

Pollo: Sot është një ditë zhgënjyese dhe e trishtuar për shumë e shumë shqiptarë; por sot është ditë e hidhur për demokratët. Arsyet pse ndodhi kështu janë të shumta dhe përgjithësisht të njohura. Sot duhen falenderuar kandidatët e aktivistët tanë për fushatën cilësore e duhet shprehur mirënjohja për votuesit tanë besnikë e të shumtë.

Share: