Home Gjeo-Ekonomia DASH: Të hapen negociatat me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut pa vonesa

DASH: Të hapen negociatat me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut pa vonesa

Departamenti Amerikan i Shtetit mbështet hapjen e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

Në një postim në Twitter, zëdhënësi i DASH, Ned Pric,  shprehet se SHBA është e angazhuar dhe të përkushtuar për rrugën evropiane të dy vendeve të Ballkanit Perëndimor.

“Ne mbështesim hapjen e negociatave të pranimit në BE të Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë pa vonesa. Ne jemi duke u angazhuar në nivelet më të larta të qeverisë për të demonstruar përkushtimin tonë në rrugët evropiane të aspirantëve”, shkruan zëdhënësi i DASH./Opinion.al

Share: