Home Gjeo-Ekonomia Lidhjet neofashiste sllave ne Moske!

Lidhjet neofashiste sllave ne Moske!

Nga Muhamet Kelmendi

Neosllavomedhenjte: Dadic, Vulin dhe Dodik shkuan ne Moske, tek vellau i madh pansllav, Putin, ndersa Perendimi heshte ndaj kesaj lidhje.

Rreziku pas ketij koalicioni sllave per front te luftes ne Ballkan eshte i larte.

Pse nuk vepron Bruxeli, Vashingtoni, Londra, Parisi a Berlini kunder kesaj lidhje neofashiste sllave.

Veriu i Kosoves eshte vendi me nevralgjik per te filluar Fronti Pansllav.

Ne veri jane organizuar dhe armatosur grupe kriminale serbo-sllave.

Rusia ka derguar arme dhe kriminel te “Vrangelit”
Perendimi heshte!

Mos pritet lufta pansllave duke sakrifikuar Kosoven per te intervenuar!!??

Mos ketu eshte loja e madhe e ndarjes se kufirit influencues midis Pansllavizmit dhe Evropes!
Natyrisht se Kosova kundershton dhe do te mbrohet me cdo mjet.

Nuk kane ku shkojne shqiptaret.
Thika pansllave ka arritur ne palce.
Durimit i ka adhur fundi.

Share: