Home Gjeo-Ekonomia UE dhe SHBA nuk duan te sanksionojne shtetin serb dhe kriminelin Vucic!

UE dhe SHBA nuk duan te sanksionojne shtetin serb dhe kriminelin Vucic!

Nga Muhamet Kelmendi

Prova per terrorin ne Bajske ka .
Organet kompetente te Kosoves i kane pasqyruar qarte.
Jane terroristet serbe qe gjinden ne Serbi, armet dhe planet e veprimit terrorist. Tera te gjetura tek terroristet serbe ne Banjske.
Per te mos ardhur te ndonje keqinterpretim, sikunder po bene ambasadori i SHBA-ve ne Beograd, z.Ch.Hil, zedhenesi i EU-se, z Stano, kemi edhe Rezoluten e Kuvendit te Kosoves.
Me te kerkohet qe te behet nje hetim nderkombetar, ne menyre qe mos te kete kesi mendimi.
Megjithate, duhet thene, se z Hill e dine dhe i ka tera provat e nevojshme. Kete edhe z.Stano e ka te qarte.
Mirepo, perpjekja e tyre eshte dhe drejtohet andej, ku te dyte nuk deshirojne te sanksiomojne Serbine. Zaten kjo eshte politike aktuale e UE-se dhe e SHBA-ve .
Si UE, ashtu edhe SHBA i kane organet hetuese ne Kosove. Mos besimi ndaj tyre, kishte me quar tek dergimi i organeve tjera hetuese.
Pse se kane bere kete?
Nje fakt:
Thjeshte per te mos e denuar Serbine.

Share: